Dit is een website van de Gemeente Rotterdam.

© Gemeente Rotterdam 2024


Fouten, onvolledige informatie of vragen
Ziet u een fout, mist u informatie of heeft u een vraag? Laat het ons weten via de knop ‘contact’ en vul het contactformulier in.


Cookiebeleid
We gebruiken cookies om de website te analyseren en te verbeteren. De informatie over de bezoeken aan duurzaam.bouwenaanrotterdam.nl wordt alleen gebruikt om de site te verbeteren en voor bezoekstatistieken.


Auteursrecht
Alle data op duurzaam.bouwenaanrotterdam.nl zijn volledig openbaar en mag hergebruikt worden. U mag geen beelden en teksten hergebruiken waarop auteursrecht van derden ligt.
Wilt u die hergebruiken dan moet de eigenaar toestemming geven. Als u toestemming heeft, moet u de naam van de eigenaar erbij zetten. Als u beelden en teksten hergebruikt of citeert let dan op het volgende: Het mag niet lijken dat de gemeente Rotterdam het zonder meer eens is met die beelden en teksten.

Teksten: Gemeente Rotterdam, Stadsontwikkeling afdeling Duurzaamheid.
Fotografie: Joep Boute, Bas Czerwinski, Jan de Groen, Jan van der Ploeg, Arnoud Verhey.
Websiteontwikkeling: Nieuwland Geo


Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt steeds aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren. Lees daarover meer op de pagina toegankelijkheid.


Privacy beleid
De ingevulde persoonsgegevens zoals voor- en achternaam en e-mailadres worden alleen gebruikt voor het versturen van de gevraagde rapportage. De ingevulde en project gerelateerde gegevens worden vervolgens geanonimiseerd gebruikt voor statistieken. Hierdoor zijn deze niet te herleiden naar personen, bedrijven of projecten. De gegevens worden zo lang deze nodig zijn bewaard voor het doel waarvoor ze zijn verzameld of gebruikt.


Disclaimer
De Gemeente Rotterdam is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de gebruiker van de Quickscan Duurzaamheid. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie die volgt uit de Quickscan Duurzaamheid.